Dubbel Gaas Hekwerk - vind het hier

Gepubliceerd mrt. 03, 22
6 min read

Standaard Sierhekwerk - Klik hier voor meer info

Ben je op zoek naar een kwalitatief hoogwaardige afscheiding van de tuin? Maar je wilt niet te veel geld uitgeven? Dan is een hekwerk van enkelstaafmatten van Moman Hekwerk een goed idee. Wat is een enkelstaafmatten hekwerk? Een enkelstaafmat bestaat uit horizontale en verticale enkele spijlen die een stevige mat vormen met een relatief grote openingen (50 mm x 200 mm) De spijlen zijn geheel van staal en hebben een dikte van 5,5 mm waardoor ze steviger zijn dan bijvoorbeeld een gaashekwerk.

Waarom een enkelstaafmatten hekwerk Je hebt voor de woning een mooie tuin aangelegd en deze wil je beschermen tegen bijvoorbeeld loslopende honden en spelende kinderen (dubbelstaafmat hekwerk). Dan kun je kiezen voor een houten hek of zelfs schutting maar dan haal je het licht uit de tuin en creëer je donkere hoeken. sierhekwerk.

Door de open structuur blijft er ook in de hoeken genoeg licht op de planten vallen. Dus wil je: Geen ongewenste gasten in de tuin. Voorkomen dat de hond ontsnapt maar ook geen vreemde honden in de tuin. Je wilt een veilige plek voor de kinderen waar je ze met een gerust hart kunt laten spelen.

Hekwerk - Maatwerk Specialist Van Nederland

Sierhekwerk - Hekwerken - Klik om meer te lezenGoedkoop Dubbelstaafmat Hekwerk

Strak maar niet saai Een enkelstaafmatten hekwerk is geen sierhekwerk met extra krullen en gebogen lijnen. Maar toch hoeft een enkelstaafmaten hekwerk niet saai te zijn. Het kan juist ook modern strak lijken door bijvoorbeeld een geknikte boven- en onderkant te gebruiken. Bij een hek hoger dan 180 cm, kan een extra knik in het midden worden aangebracht.

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een enkelstaafmatten hekwerk Daar je niet elk jaar een nieuw hekwerk koopt voor om de tuin, wil je een hekwerk wat jaren meegaat en voldoet aan jouw eisen als kleur en vormgeving. Maar het hekwerk moet ook een dusdanige kwaliteit hebben zodat je niet elk jaar met de verfkwast rond moet.

Een niet-standaard kleur kan tegen een meerprijs worden aangebracht. Voorbeelden: RAL 9005 zwart RAL 6005 mosgroen RAL 7016 antracietgrijs Grachtengroen (donkergroen) Een goede coating beschermt tegen alle weersomstandigheden In ons land komen alle weertypen voor, van koud tot warm met veel vocht. dubbelstaafmat hekwerk. Daarom moet alles wat daaraan bloot wordt gesteld, goed zijn beschermd (sierhekwerk).

Dubbelstaafmat Hekwerk Goedkoop - Klik voor meer info

Hoe hoog moet/mag het hekwerk worden? De hoogte van het hekwerk is natuurlijk mede afhankelijk van het doel ervan. Maar je bent aan regels gebonden als het aankomt op de hoogte. hekwerk samenstellen. Volgens de bepalingen in het burgerlijk wetboek mag een afscheiding aan de voorkant van een woning niet hoger zijn dan 100 cm.

Toch kunnen in de gemeentelijke bepalingen andere maten en regels staan. Het is dus belangrijk hier vooraf naar te informeren. Zie hiervoor het artikel ‘hekwerken en regelgeving’ apart artikel’ Garantie op enkelstaafmatten hekwerken Moman Hekwerk geeft 5 jaar garantie op de coating en fabricagefouten. Wij zijn Moman Hekwerk Mijn naam is Berry, eigenaar van Moman Hekwerk.In de afgelopen jaren hebben wij meer dan 4500 hekwerken geplaatst. met een lengte van meer dan 100. 000 meter Onze sterke punten: Geen overheadkosten dus lagere productiekosten Je hebt direct contact met de eigenaar We geven altijd snelle service Zie ook: Over Moman Hekwerk Enkelstaafmatten hekwerk laten plaatsen Heb je een keuze gemaakt uit de vele producten die wij bieden, dan kun je een offerte aanvragen waarbij allerlei zaken worden gevraagd.

Prijzen Hekwerken 2022 - Uitleg

Wat moeten we vooraf weten? Welk soort afscheiding: enkelstaafmatten hekwerk of misschien toch dubbelstaafmat? Hoogte: Hoe hoog moet het hekwerk worden? Kleur: Wil je een speciale kleur? Vraag welke kleuren mogelijk zijn naast de standaardkleur. Afmeting: wat zijn de benodigde afmetingen? Hoe lang in totaal? De hoogte. Is het terrein vlak? Eventuele poort(en) Ondergrond: wat is de ondergrond waarin de staanders/fundering komen te staan? Soort grond, bestrating, enzovoort.

Levering en plaatsing Over al deze zaken zullen met jou overleggen en komen langs indien er iets niet helemaal duidelijk is. Je kunt het uitmeten van het hekwerk ook aan ons overlaten. Je krijgt daarna een offerte en advies op maat. Artifence. Deze offerte kost verplicht je tot niets. Wanneer je akkoord gaat met de offerte, maken we een afspraak over de levering én plaatsing.

Moeten we het maken dan duurt het langer; tot 6 weken. Op de afgesproken dag zorgen we dat alle materialen aanwezig op tijd aanwezig zijn en gaan we aan de slag om het hekwerk perfect op zijn plaats te zetten. Na de werkzaamheden voeren we materialen en afval af (of wat is afgesproken) en laten alles weer netjes achter.

Dubbelstaaf Hekwerk

Hekwerk DubbelstaafmatStaafmat Hek

Wat kost een smeedijzeren hek?

Gemiddeld kost sierhekwerk € 2.000. De totale prijs voor jouw sierhekwerk is afhankelijk van het aantal meter en of je een gecoat sierhekwerk wilt. De prijs voor een sierhekwerk start al vanaf € 30 per meter. Bekijk onderstaand kostenoverzicht voor alle prijzen.

Navigation

Home

Latest Posts

Tepro Toronto Click Review

Published May 24, 23
7 min read

Barbecues

Published May 22, 23
8 min read

Weber Compact Kettle 47

Published Apr 10, 23
7 min read